Elemente de cultură comunicațională - Dumitru Borțun

Elemente de cultură comunicațională - Dumitru Borțun

Prezentare sintetica a cursului

În luna martie, avem onoare de a-l avea ca invitat la Institutul Repere pentru Democrație pe distinsul prof.univ.dr. Dumitru Borțun

 

Timp de cinci întâlniri, domnia sa ne va introduce în tainele comunicării publice și politice și ne va învăța să identificăm și să scăpăm de prejudecățile sau iluziile referitoare la comunicare

 

Vom deprinde în acest curs tehnicile comunicării interpersonale, de grup sau în organizații, atât de necesare în toate profesiile noastre.

 

Cursul de „Elemente de cultură comunicațională” este deschis publicului larg, precum și membrilor și simpatizanților tuturor partidelor democratice din România.

 

Înscrierile sunt deschise până la data de 5 martie 2024 prin completarea formularului de mai jos. 

 

https://t.ly/f_0Oq

Prezentare instructor(i)

Instructor Dumitru Borțun

Dumitru Borțun

Dumitru Borţun este doctor în filosofie şi profesor universitar la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice a Școlii Naționale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti – SNSPA, unde predă cursurile „Analiza discursului public”, „Semiotică. Teorii ale limbajului”, „Etică în comunicare” şi „Responsabilitate socială corporativă”. A publicat peste 160 de studii, eseuri, articole. Este autorul mai multor cărți și cursuri universitare.

Este membru fondator al Asociației Române de Relaţii Publice – ARRP (din 1995). Adunarea Generală din 2 martie 2005 l-a ales Preşedintele ARRP, funcție pe care a deținut-o până în mai 2008. În prezent este Preşedintele Juriului de Onoare al ARRP.

 


Datele de desfășurare a cursului

Vezi întreg calendarul